Om Derm Summit

För fjärde året i rad arrangeras Derm Summit – ett vetenskapligt symposium som arrangeras av Diagnostiskt Centrum Hud. Mötet vänder sig till dig som är färdig eller blivande dermatolog, där vi presenterar ett gediget program som inkluderar olika delar inom det dermatologiska området.

Diagnostiskt Centrum Hud är idag Sveriges största privata dermatologi-klinik med totalt sex kliniker baserade i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg.

Vi är mycket angelägna om att föra kunskap och utbildning inom dermatologi vidare. Därför delar vi årligen ut två stipendier på 25 000 kr vardera till unga, lovande dermatologer för att möjliggöra ytterligare forskning och utbildning på deras kliniker. 

Derm Summit 2022

Save-the-date – nytt datum

Diagnostiskt Centrum Hud bjuder in Dig till Derm Summit 2022.

Utbildningsdagarna kommer att hållas i Stockholm den 11-12 februari 2022.

Vi kan utlova ett mycket intressant program, dessutom kommer 2020 och 2021 års stipendiater att presentera sina projekt.

Mötet kommer att hållas på 7A Posthuset, Vasagatan 28 i Stockholm.

Konferensavgiften är 2 200 kr och inkluderar föreläsningar samt måltider. Betalas in till Bg 5237-3800 senast den 13 januari 2022. Märk betalningen med ”Derm Summit 2022” och ditt namn.

Ett preliminärt program finns nu tillgängligt och du kan anmäla dig redan nu.

VÄLKOMMEN!

Vi kommer att följa vid tillfället rådande restriktioner. Mötet kan komma att ställas in eller flyttas om situationen förändras.

För att främja utbildningen av ST-läkare har vi tagit beslutet att i år bjuda in alla ST-läkare att deltaga i mötet kostnadsfritt.