Om Derm Summit

För fjärde gången arrangeras Derm Summit – ett vetenskapligt symposium som arrangeras av Diagnostiskt Centrum Hud. Mötet vänder sig till dig som är färdig eller blivande dermatolog, där vi presenterar ett gediget program som inkluderar olika delar inom det dermatologiska området.

Diagnostiskt Centrum Hud är idag Sveriges största privata dermatologi-klinik med totalt elva kliniker runt om i Sverige.

Vi är mycket angelägna om att föra kunskap och utbildning inom dermatologi vidare. Därför delar vi årligen ut två stipendier på 25 000 kr vardera till unga, lovande dermatologer för att möjliggöra ytterligare forskning och utbildning på deras kliniker. 

Derm Summit 2022

Derm Summit 2022

Utbildningsdagarna kommer att hållas i Stockholm den 7-8 oktober 2022.

Vi kan utlova ett mycket intressant program, dessutom kommer 2020 och 2021 års stipendiater att presentera sina projekt. 

Mötet kommer att hållas på 7A Posthuset, Vasagatan 28 i Stockholm.

Konferensavgiften är 2 200 kr och inkluderar föreläsningar samt måltider. Betalas in till Bg 597-1221 senast den 9 september 2022. Märk betalningen med ”Derm Summit 2022” och ditt namn. 

Ett program finns nu tillgängligt och du kan anmäla dig redan nu

VÄLKOMMEN!

Vi kommer att följa vid tillfället rådande restriktioner. Mötet kan kommer att ställas in eller flyttas om situationen förändras. 

För att främja utbildningen av ST-läkare har vi beslutat att i år bjuda in alla ST-läkare att deltaga i mötet kostnadsfritt.